Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Jef Vos, Missionaris van Scheut - Zoals het gezeid is, van Schakkebroek tot China." by Luc Vos # eBook PDF Kindle ePub Free

Jef Vos, Missionaris van Scheut - Zoals het gezeid is, van Schakkebroek tot China.

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Jef Vos, Missionaris van Scheut - Zoals het gezeid is, van Schakkebroek tot China.
  • Author : Luc Vos
  • Release Date : January 28, 2012
  • Genre: Biographies & Memoirs,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 15192 KB

Description

Dit boek is geen roman, geen idyllische voorstelling van het leven van Jef Vos in China.

Het start bij zijn priesterwijding en verhaalt van zijn reis naar China, door hem zelf geschreven. Zijn tocht door Frankrijk, zes weken aan boord van de Félix Roussel, naar China, het land van zijn dromen.

Waar hij gewerkt heeft, hard gewerkt. Veel goede dingen gedaan en een goed leven gehad heeft. Tot de communisten oprukken en het leven van alle vreemdelingen in China een stuk moeilijker maken.

Dit leven en zijn beeld op het China van toen worden weergegeven in de talloze brieven die hij geschreven heeft.

Ze geven een beeld van het China van het einde van de jaren veertig. Het leven op den buiten en in de grootsteden. De Chinees, gezien door een pater uit Schakkebroek.

Een boeiend en interessant tijdsbeeld, een verhaal dat aan je blijft plakken.

Een verhaal van een sterke man, veel te vroeg gestorven in het verre China, opgejaagd door de 'roden', een 'onaf' leven.


Free PDF Download "Jef Vos, Missionaris van Scheut - Zoals het gezeid is, van Schakkebroek tot China." Online ePub Kindle


Post a Comment for "[Download] "Jef Vos, Missionaris van Scheut - Zoals het gezeid is, van Schakkebroek tot China." by Luc Vos # eBook PDF Kindle ePub Free"